menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Tilburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Tilburg

Een kundige Payroll uit Tilburg helpt u graag verder.

Is payrolling in Tilburg iets voor uw onderneming

Een teken dat het goed gaat met uw bedrijf is als u medewerkers in loondienst heeft. Het komt er dan op neer dat de zaken goed gaan, waardoor u niet meer alle werkzaamheden in u eentje kunt doen. Maar er is ook een keerzijde van de medaille wanneer u vaste medewerkers in vaste dient heeft. Medewerkers in dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult natuurlijk een salarisadministratie voeren.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn begrippen waarmee u als werkgever sowieso mee te maken gaat krijgen. Als juridisch werkgever zult u alle werkgeverslasten dragen en bent u verantwoordelijk voor alle door de wet bepaalde eisen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Praten we over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en functioneringsgesprekken voeren. Dus zaken die verband houden met de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is uiteraard het functioneel werkgeverschap, dit gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er andere dingen. Hierbij krijgt u risico’s te dragen die u veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op kunt uitoefenen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker langdurig ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payroll bedrijf en medewerkers krijgen dan altijd tijdig hun salaris uitbetaald.

Wilt u meer informatie over payrolling en vooral welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Tilburg of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Tilburg een prijsopgave te krijgen. In een blik ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste betaald voor de beste dienstverlening.

1.624
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
11.099
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Tilburg

Professionele payrollbedrijven in Tilburg

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf gaat samenwerken. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U krijgt op dat moment het exclusieve recht op uw medewerkers. Medewerkers kunnen dan niet, zoals het gaat bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer veranderen? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u bent ook nog gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt personeel in dienst, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeelsleden. Uw personeelsleden en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

U heeft veel voordelen door het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch in dienst van het payroll bedrijf zijn. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van zaken zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke medewerkers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze site uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Tilburg. Met payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Duy de Gunst, regiomanager in Tilburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Tilburg.

Verhoog focus dankzij payrolling

Staat de sector waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel medewerkers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u zijn. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur goed mogelijk. Als u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. U mag een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Vraag daarom snel uw prijsopgaven van verschillende payroll bedrijven uit Tilburg aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s verlost bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Tilburg te zeggen hebben!

img

Hermen Brukkelaar

Er was direct een connectie met de mensen van Professionals Tilburg. Dankzij hun snelle service ben ik terecht gekomen bij een super goede Payroll. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Tilburg zeker aanbevelen.

img

Annemijn Fikkert

Ik ben erg te spreken over de service van jullie. In een korte tijd had ik een fijne Payroll die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Tilburg

Let's Talk

Bij Professionals Tilburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier